Ontwerp en maatwerk interieur

Het ontwerpen van maatwerk interieur voor woningen, bedrijfsruimten of zorginstellingen is een van onze specialiteiten. Enkele voorbeelden die we hebben ontworpen zijn keukens, badkamermeubels, tafels, tv- en haardmeubels en kasten. Alle producten worden in de eigen werkplaats vervaardigd daardoor heeft u veel keuzevrijheid. In het ontwerpproces bepaalt u zelf welke materialen worden gebruikt en welke uitstraling het meubelstuk moet hebben.

Ten aanzien van de maatvoering is er alle flexibiliteit: op die manier past een meubel altijd perfect.

Voor het uitzoeken van materialen kunt u terecht in onze sfeervolle showrooms in Waddinxveen en Stolwijk. We hebben een ruim aanbod aan materialen van massief hout, zoals van eiken tot fineer, mdf of kunststof en decoratie stucwerk. Alle interieurstukken kunnen naar keuze worden afgewerkt en u kunt een doordachte keuze maken uit de vele aanwezige stalen waarbij we u kunnen voorzien van een goed advies.

Vervolgens wordt het interieur op maat ontworpen en vervaardigd. Bijvoorbeeld in een landelijke, industriële, moderne of juist stoere, robuuste stijl. Greeploos, hoogglans gespoten: alles is mogelijk en u maakt zelf de keuze.

NIEUWSBRIEF

COENECOOP 121B.2741 PJ, WADDINXVEEN 
INFO@JACQUELINEVINK.COM
0630767228