Het nodigt altijd uit tot een mooi verhaal als er bezoek komt

Ik mocht voor de mooie villa van deze opdrachtgever het interieur- en lichtontwerp maken en ik heb ze begeleid tijdens de bouw van de woning in de te maken interieurkeuzes. Een heel fijn traject.

Het kleurgebruik dat we hebben toegepast zijn te herleiden naar de prachtige reizen die deze mensen hebben gemaakt. Ze vertelden me daar vol passie over. De warme kleuren uit dit continent kon ik toepassen in de vloeren, het maatwerk interieur en aankleding.

Als statement hangt aan de wand een grote foto van een olifant met kalf, die zij zelf hebben gemaakt tijdens een van die reizen. Iets heel persoonlijks waar zij zelf warme herinneringen aan hebben en het nodigt altijd uit tot een mooi verhaal als er bezoek komt. De mensen worden daar happy van, dat vind ik belangrijk.

NIEUWSBRIEF


Deprecated: Required parameter $form follows optional parameter $notices in /home/id220034/domains/jacquelinevink.com/public_html/wp-content/plugins/caldera-forms/classes/render/notices.php on line 40

COENECOOP 121B. WADDINXVEEN 
INFO@JACQUELINEVINK.COM
0630767228