State of the (wall) art

Jacqueline Vink -bureau voor interieur- en lichtontwerp- heeft haar sporen verdiend in het realiseren van complete interieurprojecten. Samen met haar vaste team van specialisten worden projecten vakkundig opgepakt en volgens wens van de opdrachtgever opgeleverd. De samenwerking tussen Jacqueline en één van haar specialisten, P. Lindhout Stucadoorsbedrijf, bevalt zelfs zó goed, dat zij enkele maanden geleden besloten om onder één dak te gaan werken. Het resultaat: een prachtige studio in Waddinxveen waar je kunt kennismaken met unieke en hoogwaardige producten op het gebied van wandafwerking en vloeren. En, zo blijkt, er is voor ieder wat wils.

Deuren, meubels, raamdecoratie en accessoires zijn belangrijk voor het sfeerbeeld van een inrichting. Kleuren en materialen evengoed, maar wanden en vloeren zijn de sleutel tot het succes van ieder interieur. En dáár weet het stucadoorsbedrijf wel raad mee.

Bundelen van krachten

Jacqueline: “Als totaalinrichter heb ik baat bij onderscheidende producten en diensten. De inzet van experts is daarbij essentieel.

‘In plaats van een stukje kunst áán de muur, kun je de muur zien als kunst op zichzelf’

Er zijn weinig bedrijven die kunnen maken wat Pascal Lindhout doet. Zijn aanbod in wand- en vloerafwerking is vernieuwend, van uitstekende kwaliteit en zijn servicelevel ligt hoog. Daarin vinden wij elkaar. Het is mooi om samen te kunnen optrekken in ons klantproces. Op het moment dat alles bij elkaar komt moet het totaalplaatje kloppen.”

De meerwaarde van de samenwerking is terug te zien in het eindresultaat.

Maatwerk

Het stucadoorsbedrijf heeft zich vanuit het traditionele dienstenpakket van stuc;- spuit- en sauswerk doorontwikkeld en loopt voorop in de branche. Van opvallende eyecatchers tot blikvangers met weliswaar rustige uitstraling; van unieke wandstyling tot bijzondere (sterke) vloeren en zelfs keuken- en tafelbladen.

‘De focus ligt altijd op kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en sfeer’

Of je nu van een uitgesproken kleurcombi-natie houdt, liever voor een bescheiden basis kiest, een grove structuur mooi vindt of graag een subtiele glans terugziet. Bij P. Lindhout stucadoorsbedrijf behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Daarmee mikken zij in het partnership op het leveren van maatwerk en exclusieve creaties. Zij vullen elkaar hierin uitstekend aan.

Pascal: “Jacqueline kan als geen ander adviseren en het verschil maken in ieders interieur. Zo maakt haar lichtplan mijn werk helemaal af. Het zijn de puntjes op de i.”

Over de vloer bij Jacqueline en Pascal

Het werkatelier van Jacqueline grenst aan de showroom van samenwerkingspartner P. Lindhout. Slechts door één fraaie tussen-deur zijn de twee kantoorpartners van elkaar gescheiden.

Pascal: “Hoewel je in eerste instantie misschien zou denken dat onze producten slechts bestemd zijn voor een specifieke doelgroep, is niets minder waar. Wij streven juist naar toegankelijke producten voor een breed publiek. We hebben dan ook verschillende projecten mogen doen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Van living, entree, badkamer en toiletruimte tot winkel, vergaderkamer, kantoor en wellnesscentra.”

Jacqueline: “Er is gekozen voor een bijzondere opzet. Wij werken niet alleen met staaltjes maar creëren een totaalbeleving. Het ‘tentoongestelde werk’ op grotere oppervlakte zorgt ervoor dat je meer gevoel krijgt bij het maken van een (juiste) keuze. Sfeerimpressie en inspiratie, daar draait het om.

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. Graag tot ziens in Waddinxveen!”

Bron : Restyle Magazine

NIEUWSBRIEF

COENECOOP 121B.2741 PJ, WADDINXVEEN 
INFO@JACQUELINEVINK.COM
0630767228