Welke indeling biedt voor de bewoners een veilige woonomgeving

Bij Kloek wonen met zorg, een organisatie voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie, beoordeel ik of het plan dat er ligt qua indeling van de ruimtes aansluit op de behoeften van deze kwetsbare doelgroep.
 
Mijn uitgangspunt is altijd: welke indeling biedt voor de bewoners een veilige woonomgeving? Het is belangrijk voor de bewoners dat de ruimtes huiselijk, veilig en vertrouwd aanvoelen. We creëren bijvoorbeeld nisjes in de woonkamer waarin mensen zich veilig voelen en terug kunnen trekken als ze daar behoefte aan hebben maar ik voeg ook belevingsplekken toe om de bewoners op een positieve manier te prikkelen. Mijn kennis op het gebied van omgevingspsychologie en dementie kan ik hierbij goed gebruiken.
Interieuradvies Kloek, wonen met zorg

NIEUWSBRIEF

COENECOOP 121B.2741 PJ, WADDINXVEEN 
INFO@JACQUELINEVINK.COM
0630767228