In een oriënterend gesprek inventariseer ik uw wensen en verzamel alle benodigde informatie om een passende aanbieding uit te brengen. Bij een interieuradvies is het altijd belangrijk dat er een ‘klik is’ om de beste vertaalslag tussen wensen en eindontwerp te kunnen maken.

Het interieurontwerp zelf bestaat uit een aantal fasen: een voorlopige fase (voorontwerp), een definitieve fase en de uitvoering. In de eerste twee fasen wordt het ontwerp met tekeningen gevisualiseerd en worden er ook stalen verzameld. Vervolgens vindt de productie plaats en in de uitvoering (plaatsing, afwerking) zorg ik desgewenst voor de begeleiding van de activiteiten.

Naast een compleet maatwerkontwerp, zijn ook deelactiviteiten mogelijk, zoals een kleuradvies of advies op het gebied van verlichting. Ik informeer u vooraf graag over de kosten voor een passend advies. Neemt u vrijblijvend contact met mij op als u een interieurvraag heeft? Ik ontmoet u graag.

 

Mijn naam is Jacqueline Vink en het is mijn passie om iedere ruimte aan te laten sluiten bij het gebruik en de sfeer van de gebruikers . . .

Een mooi ontwerp en een goed advies beginnen met goed luisteren en voldoende tijd besteden aan het bepalen van de stijl, leefgewoonten en wensen van mijn opdrachtgevers. Dit is de eerste stap in het interieurontwerpproces . . .

 

Jacqueline Vink als u een ontwerper zoekt, die verder kijkt dan de ruimte op zich