Familie de Galan

"De metamorfose van onze benedenverdieping is voltooid. Het resultaat is prachtig! Bedankt voor het advies Jacqueline! Mede namens Leo aan het hele team: Jacqueline, Martijn, Raymond, Ferry, Fred, Alfred, Jens en de stukadoor super bedankt voor jullie inzet, professionaliteit, enthousiasme, geduld en goede ideeën."

Familie Bouthoorn uit Boskoop

"Al enkele jaren waren we aan het kijken, zoeken, denken wat we met ons huis wilden. Verhuizen of toch maar verbouwen? En toen zagen we bij onze buren een enthousiast team aan het werk. Snel een oriënterende afspraak gemaakt.... en toen waren we om. Verhuizen was niet langer een optie. Wij gingen verbouwen.
Het werd een flink groot project: woonkamer, keuken, gang, trap, overloop en badkamer. Tussen de kamer en keuken moest zelfs een draagmuur verwijderd worden.
Jacqueline heeft onze ideeën en wensen in een heel mooi ontwerp omgetoverd, waarmee we een hele andere koers gingen varen. Van licht klassiek naar een moderne stijl is een flinke stap.
Na een begindatum bepaald te hebben ging alles van een leien dak. Was er een sloopteam nodig, dan stond het er. Hetzelfde gold voor loodgieter, tegelzetter, stukadoor, elektricien en ga zo maar door. Door ons "oudere" huis zijn standaard maten niet aan de orde, dus heeft Martijn Berkouwer zowel de keuken, badkamermeubel als kamerkast geheel op maat gemaakt.
Voor adviezen stond Jacqueline altijd klaar en zij heeft fantastisch ons budget in de gaten gehouden. De contacten tussen Martijn en Jacqueline zijn erg goed, want we konden iets niet vinden, vertelden dat aan Martijn en Jacqueline kwam met een oplossing.


Als we nu op de twee hectische maanden waarin alles heeft plaatsgevonden terugkijken kunnen we alleen maar zeggen: Martijn, Jacqueline en het hele team dat jullie voor ons hebben samengesteld, we zijn ontzettend blij met het eind resultaat en genieten nog elke dag van alles dat we zien. Het blijkt dat Jacqueline ons heel goed heeft aangevoeld, want zelf hadden we nooit kunnen bedenken dat wij zo van de moderne stijl houden als we doen."

 

Mevrouw Bakker, Interieur-advies Reeuwijk

Verkort interieur-advies ter plaatse. Het advies werd cadeau gegeven aan de opdrachtgevers door de kinderen.

"We vonden het zeker allemaal heel prettig dat je langs geweest bent. Mijn schoonouders hebben er veel aan gehad.
Ze gaan beginnen met de vloer (nadenken of ze deze willen vervangen) en dan door naar de rest.
Je advies is heel succesvol geweest. Het is inderdaad een hele sterke eerste aanzet geweest tot nadenken en doen! Je hebt ze goed aangevoeld en bent volgens mij op de juiste manier op de wensen en vragen ingegaan.
Ze vonden je een prettig persoon, die geen druk legde op 'wat moest' en ze vonden echt dat je bruikbare tips had.
Ik ben benieuwd hoe de woonkamer er over een tijdje uit zal zien.
Mocht het geslaagd zijn, dan zullen we je het laten weten!"


 

Familie Inderson te Leiden

"Hoe verenig je de wensen voor een strak en anderzijds landelijk interieur? Hoe kan je toch een grotere TV in de woonkamer hebben, maar niet constant in beeld?
Deze en meer vragen legden wij tijdens de bouw van ons nieuwe huis bij Jacqueline neer. Door haar aanpak konden we langzaam naar de oplossingen toe groeien: wensen inventariseren, een sfeerimpressie creëren en samen out-of-the-box denken.
Jacqueline heeft wél dat oog voor detail, waardoor het project méér af is dan een gemiddelde aannemer zal kunnen doen: kleuren, verhoudingen, een terugkerend thema in huis, met alles heeft ze rekening gehouden. Martijn Berkouwer, haar gelieerde meubelmaker, heeft alles met dezelfde precisie en degelijkheid gebouwd. Samen ontwierpen en pasten ze bestaande technologie aan tot o.a. een uniek TV-meubel en binnendeuren met onzichtbare scharnieren.
Jacqueline ont-zorgde en maakte van ons huis een thuis!"

 

Norbert Baas

"Jacqueline heb ik leren kennen als een zeer open minded, warme persoonlijkheid die open staat voor andere mensen. Zij heeft mijn wensen in een ontwerp vorm kunnen geven waarbij het gevoel van thuiskomen is gerealiseerd. Ze is in staat geweest een omgeving te creëren die de geest stimuleert en ontspanning een natuurlijk gevolg is van haar ideeën."

 

Any Berendse, bestuurslid Hospice Beukenrode

“Wij ontvangen alleen maar complimenten van bewoners, bezoekers en alle vrijwilligers van Hospice Beukenrode - een bijna thuis huis - in Naaldwijk. Als leden van het HIC wisten jullie een sfeer te creëren waarin echt iedereen zich meteen ‘thuis’ voelt. Fris, eigentijds en vanaf de eerste dag functioneel en gezellig! Een heel geslaagde vertaling van alle wensen die wij bij jullie op tafel hebben gelegd en die door de diversiteit in deskundigheid van ieder van jullie erg goed zijn uitgewerkt. En bovendien in een prettig samenspel en goede sfeer. Vakwerk!”

 

Heer en mevrouw Stolwijk te Waddinxveen

”Via onze makelaar werden wij getipt over de werkwijze van Jacqueline. Zij is een prettig persoon om mee samen te werken: ze luisterde goed naar onze wensen bij de verbouwing van ons nieuwe ( bestaande) appartement. Zij is deskundig in het maken van een verlichtingsplan, en was behulpzaam en adviserend bij de aankoop van onze lampen en de nieuwe badkamer. Ook nam zij de leiding van de verbouwing op zich in samenwerking met de aannemer. Een aanrader voor degenen die hier naar op zoek zijn , zij neemt je een hoop werk uit handen.”

 

Heer en mevrouw de Bruijn, Boskoop

“De renovatie van onze woonkamer, die plaats vond onder leiding van Jacqueline Vink heeft een werkelijk prachtig resultaat opgeleverd. Jacqueline bracht niet alleen zelf goede ideeën aan (o.a. schuifdeurtje kamer / keuken) maar luisterde ook nog eens goed naar onze persoonlijke wensen. Wij hebben dit als bijzonder prettig ervaren. Ook het beschikbare budget werd goed door haar gerespecteerd, de aansturing van de door haar aangeleverde werklui verliep vlot en probleemloos. Het eindresultaat zoals gezegd werkelijk schitterend. Mede hierdoor hebben we besloten ook de renovatie van het souterrain en eventueel de keuken aan haar te gunnen.”