Appartement aan de Beatrixlaan te Waddinxveen voor de heer en mevrouw Stolwijk.

De heer en mevrouw Stolwijk bewoonden een prachtige villa in Boskoop. De laatste jaren gaf deze woning, mede door de grote omliggende tuin, hen echter veel onderhoud. Ze vonden een gebruiksvriendelijk appartement in Waddinxveen.  De luxe die ze gewend waren vanuit de villa in Boskoop zagen ze graag terug in het appartement, dat betekende wel dat er flink moest worden verbouwd.

Het was een van mijn eerste projecten die ik als zelfstandige deed en ik had me op dat moment geen betere klant kunnen wensen dan de heer en mevrouw Stolwijk. Samen hebben we vorm gegeven aan de persoonlijke wensen. 

Ze wonen al weer een paar jaar met heel veel woonplezier in het appartement. Het grote balkon aan de voorzijde van de woning is inmiddels omgetoverd tot een prachtige Boskoops tuintje!.